Το γραφείο μας έχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσω της... - Κορυφαίας εταιρίας διαμεσολάβησης και εκπροσώπησης ασφαλιστικών εταιριών στην χώρα.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ασφαλιστικός Γονέας

Ο Ασφαλιστικός Γονέας δεν είναι ένα ακόμη πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών, μια ακόμη κάρτα συλλογής πόντων.

Είναι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας παρέχεται χωρίς κόστος και που προστατεύει την οικογένειά σας στην περίπτωση που εσείς δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε το ρόλο σας ως φυσικός γονέας, αν συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα η απώλεια ζωής από ατύχημα.

Η λειτουργία του είναι απλή. Πραγματοποιήστε τις αγορές, που ούτως ή άλλως θα κάνατε, από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και χωρίς να αλλάξετε τις αγοραστικές σας συνήθειες εξασφαλίστε:

  • Τις καθημερινές αγορές της οικογένειάς σας, έως και € 18.000 ετησίως, σε περίπτωση ατυχήματός σας. 
  • Μείωση των ασφαλίστρων σας σε κάθε υπάρχον ή μελλοντικό συμβόλαιό σας στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Η μείωση αυτή διαμορφώνεται ανάλογα με το ύψος των αγορών σας από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Δείτε τις επιχειρήσεις και τα ποσοστά συμμετοχής τους εδώ
Αποκτήστε και εσείς το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα, ανεξάρτητα από το αν έχετε κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στη Σκύδρα, στην συμβολή των οδών Π.Σαχίνη & Δαβάκη (Γωνία). 
  • ή καλέστε μας στους αριθμούς 2381082188 & 2381082636.